Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Recensies over Annelies Lammers

Ayurvedische 3-daagse detox

Chantal H:

De 3 daagse detox is een flinke reiniging van je hele systeem. Althans, zo heb ik het ervaren. De recepten die je daarbij krijgt zijn heerlijk en niet heel moeilijk om te bereiden. Ik heb flink wat lichamelijke reacties gehad en kan achteraf zeggen dat ik me letterlijk en figuurlijk lichter voel. Mijn huid is ook opgeknapt, bijzonder fijne bijkomstigheid. Annelies begeleidde ons heel kundig en liefdevol. Iedere dag kwamen we virtueel even samen waabij ze mooie informatie over het proces vertelde en goede tips gaf bij eventuele ongemakken. Ze is echt een geweldige vrouw met heel veel passie en kennis over Ayurveda. Ik raad iedereen die in balans wil komen aan om bij Annelies aan te kloppen. Dankjewel Annelies!

Ayurvedische 3-daagse detox

Laurien:

Annelies houdt veilige en dappere ruimte voor je tijdens de driedaagse detox. Je krijgt zachte, krachtige aanmoediging en liefdevolle tips om voor jezelf te zorgen in de chaos van alledag. Jezelf support geven bij het doorbreken van (eet)patronen is erg waardevol als je verlangt naar een leven vol levensenergie. Dankjewel Annelies!

Ayurvedische 3-daagse detox

Chantal W:

De 3-daagse detox van Annelies is meer dan het reinigen van je lichaam. Iedere avond kom je digitaal samen met de andere detoxers. Annelies geeft informatie, vraagt hoe het gaat en zonder oordeel inspireert ze je verder te gaan op een manier die bij je past. Het is gezellig online in een veilige omgeving waar iedereen op dat moment met hetzelfde bezig is. Na de detox kan je verder met de motiverende tips en tricks die Annelies met liefde heeft samengesteld!

Massage

Marlies: 

Vertroeteld worden, dat is het. Ik kon even niet op het woord komen, maar vertroetelen komt 't meest dichtbij. Je komt tot rust, je zakt weer heerlijk in je lichaam ‘ach ja, mijn kleine teen, die heb ik ook nog ..’. Je wordt als het ware als een kind over je bol geaaid! Annelies maakt dat je je veilig voelt. Het voelt als thuiskomen bij jezelf. De click van geest naar lichaam wordt weer gemaakt. En dat voelt goed!

Zwangerschapsmassage

Nienke:

Voor mijn zwangerschap kende ik Annelies’ massages al als een heel zachte en fijne manier om te landen in je lichaam en dieper te ontspannen. Toen ik als werkende vrouw in verwachting raakte, werd dat nog belangrijker voor mij en mijn kindje. De tactiel stimulering massages speciaal toegesneden voor zwangeren hebben mij geholpen meer rust te ervaren en te nemen op weg naar de bevalling. En niet onbelangrijk, Annelies is met haar warme en heldere persoonlijkheid een fijn mens. Ik voelde meteen vertrouwen in haar kennis en kunde. Een aanrader voor elke zwangere! Gun jezelf dit.

Massage

Josette:

Als ik een heerlijke fijne onspannen massage wil, dan ga ik naar Annelies.
Zij is goed in haar werk, en werkt vanuit haar hart en dat merk je.
Een ontspannings massage is dus ook echt ontspannen.
Ze straalt warmte en rust uit en dat maakt het voor mij zo fijn om juist naar Annelies te gaan.
Dus wil je echt genieten van een heerlijke massage, ik weet Annelies te vinden.

Ayurvedisch coachingstraject

Lenny:

Mijn menstruatie was al vanaf mijn tienerjaren problematisch. Vroeg gestart met de pil en het was gebruikelijk dat er minimaal een strip en vaak een heel pakje paracetamol nodig waren om me enigzins “normaal” door de menstruatie te loodsen. De pil ben ik na een jaar of 10 mee gestopt omdat ik me daar minder comfortabel bij voelde om allerlei redenen echter de klachten bleven.

Na de intake met Annelies allerlei (kleine) praktische tips gekregen van vrouw tot vrouw en passend bij mijn ayurvedisch energietype in een tweede gesprek en een uitgeschreven behandelplan als naslagwerk.

Enigszins sceptisch gestart met de aanpassingen, want na 20 jaar zal het toch niet zo makkelijk tot resultaat kunnen leiden? Echter niets is minder waar, inmiddels een aantal cyclussen verder en ik ben klachtenvrij.

Ayurvedisch coachingstraject

Chiara:

Annelies heeft mij enorm geholpen met mijn chronische vermoeidheid en een oncomfortabel gevoel na heten. Door verschillende recepten, tips en aanbevelingen merkte ik al binnen 2 weken enorm veel verschil. Ik kan haar hulp absoluut aanraden.

Massage

Inge:

Ik heb de ontspanningsmassage tactiel stimulering kado gekregen voor mijn verjaardag. Een fantastisch kado! In mijn leven heb ik diverse soorten massage mogen ontvangen, tantrische massage, massage therapie, thaise yogamassage, sport massage, "algemene" massage.

Voor mij is deze zachte, strelende massage de ultieme ontspanningsmassage waarbij je elk besef van tijd kwijtraakt. De huid ontspant en de spieren ontspannen zonder druk te zetten of te kneden. Heel bijzonder.

Massage

Rozell:

Tactiel Stimulering is magisch als het onder vakkundige, warme en aandachtvolle handen wordt beleefd. Wat een kadootje om deze massage bij Annelies te mogen ontvangen. Rust! Zowel zij, als ook de massage en het resultaat. Weer heerlijk geland in mijn eigen energie én met hernieuwde energie de deur uit. Warme aanrader!

Ayurvedische 3-daagse detox

Beatrijs:

Wat was het fijn om aan het programme 3-daagse detox mee te doen. Annelies heeft veel kennis om dit programma op begrijpelijke wijze te presenteren en alle deelnemers te enthousiasmeren. Zij gaf mij veel vertrouwen en aanmoediging om mijn welzijn hiermee een boost te geven. Drie dagen is een overzichtelijke periode om een detox te houden en de ayurvedische recepten zijn lekker en niet ingewikkeld om te maken. Heel fijn dat we de gelegenheid kregen om onze ervaringen uit te wisselen met daarbij de begripvolle en sympathieke input van Annelies! 

Ayurvedische 3-daagse detox

Lisbeth:

Een beetje sceptisch begon ik aan de driedaagse detox want ik heb al zo lang last van overgangsklachten, dat een beetje mungbonen en een paar dagen anders eten en drinken, toch niet het verschil konden maken? Het bleek zo simpel te zijn. Annelies en de andere deelnemers steunen je elke avond tijdens de detox. Ik vond het niet zó makkelijk om het vol te houden (droomde wel eens van een boterham met kaas) maar drie dagen is een overzichtelijke periode om niet van de wagen te vallen. Annelies geeft je ook veel uitleg over de verschillende types constituties die er zijn en welk eten daar het best bij past - of net niet. Ik heb een aantal dingen in mijn dagelijkse routine overgenomen en voel me er beter en fitter bij.

Ayurvedische coachingstraject 

Monique Th.:

Ik ben in aanraking gekomen met Annelies via de Good Vibes festival. De Ayurvedische kijk op welke voeding past bij me sprak me erg aan. Ik was al even zoekende van hoe weet ik nu wat goed voor me is? Je hoort, ziet en leest zoveel dat ik de weg helemaal kwijt was. Annelies heeft tijdens een intake wat vragen gesteld, “metingen” gedaan om te kijken welk “type” ik ben en hierop een behandelplan geschreven. Ik had om de zoveel tijd contact met haar om even door te spreken hoe het ging. Dit heb ik als zeer prettig ervaren, want mijn eetgewoontes moesten wel aangepast worden, maar het is allemaal goed te doen met de handvatten die ik kreeg. Ik ben ontzettend blij dat ik de stap gezet heb, voel me veel beter met de juiste producten die inmiddels geïntegreerd zijn in mijn nieuwe eetpatroon.

Ayurvedische 3-daagse detox + vervolg traject

Ilona G.

Ayurveda was voor mij niet volledig nieuw, echter had ik het nog nooit in mijn levensstijl opgenomen. Tot de detox 3-daagse in de herfst van 2021. De informatie die ik ontving van Annelies over de beginselen/essentie van Ayurveda, de detox recepten en het online samenkomen met de 'groep' brachten me veel inspiratie! De eerste dag was zwaar!! De tweede dag licht en de derde ook, ik voelde dat ik gevoed werd, ik voelde mijn energie, ik voelde wat Annelies me had verteld wat de detox zou brengen. Dit wil ik altijd, besloot ik.
Ik ging echt voor meer balans in mijn energie (pitta vuurtje) zeker in verband met de vrouwelijke cyclus. Annelies heeft me tijdens het consult en de telefonische begeleiding 'gehoord' en voorzien van de tips en begeleiding die ik nodig heb. Je doet het zelf en toch ook samen. Samen werken aan je doel. Annelies is voor mij iemand die er 'is' en 'staat' en dat heb ik nodig, dan komt informatie bij me aan en voel ik me veilig alles te bespreken en te vragen.
Sindsdien heb ik mijn leefstijl en eetpatroon getweaked en ken ik mezelf beter, zodat mijn pitta-vuurtje heerlijk knappert en mijn energie daardoor echt in balans aanvoelt.
Magisch! Dank.

Ayurvedisch coachingstraject

Ilona B.

Voordat ik Annelies sprak kende ik Ayurveda nog niet. Ik had op verschillende momenten veel last van mijn buik en ik kon de oorzaak maar niet vinden. De huisarts gaf me de algemene voedingsadviezen, waar ik niet veel baat bij had.
Mijn lichaam gaf een pittige reactie op de detox, maar Annelies leidde mij er goed doorheen en checkte regelmatig hoe het ging. Door de goede adviezen van Annelies en het overzichtelijke behandelplan heb ik flinke stappen kunnen maken en zijn mijn klachten enorm verminderd! Ik ben erg dankbaar dat ik met deze leefstijlwijze goed voor mijzelf kan zorgen, doordat ik weet welk effect de voedingsstoffen op mijn lichaam hebben.

Ayurvedische 3-daagse detox + vervolg traject

Jessie:

Ik had al eerder een Ayurvedische leefstijl, maar na twee zwangerschappen en een pandemie was mijn kennis weggezakt en zag ik niet goed meer hoe ik Ayurveda in mijn dagelijkse, hectische leven zou kunnen toepassen. Ik at eigenlijk nog steeds zoals ik at tijdens mijn zwangerschappen: veel te zwaar, met problemen met mijn spijsvertering en moeheid tot gevolg. Annelies heeft mij geholpen om mij weer op het voor mij zo logische pad van de Ayurveda te brengen. Ik ben begonnen met een detox, die - door de manier waarop Annelies daar vorm aan geeft - zowel een lichamelijke als emotionele reset was. Van daaruit heeft ze me geholpen bepaalde dingen wel of juist niet te eten en mijn (spijsverterings)vuurtje weer te laten branden. Ik voel me energieker en zit letterlijk lekkerder in mijn vel. Daardoor heb ik ook meer levensenergie om andere gebieden in mijn leven aan te pakken. Zelfs in huis heb ik opgeruimd, klussen afgerond etcetra. Dus weet waar je aan begint, want je wordt echt een betere versie van jezelf als je een traject volgt bij Annelies ;-)

Ayurvedisch coachingstraject

Marleen:

Annelies Lammers van de Praktijk voor Zelfheling Welzijn en Vitaliteit leerde me dat gezondheid begint met een goede spijsvertering. Zij hielp mij om het juiste voedingspatroon te vinden dat op mijn lijf is geschreven.

Heel logisch eigenlijk dat niet ieder mens baat heeft bij hetzelfde soort voeding. De inzichten van Ayurveda zijn het uitgangspunt. Niet alleen voeding maar o.a. ook voldoende rust, genieten en positiviteit houden je gezond.

Iedere dag een nieuwe kans om gezond te leven! Wat een fijne, geruststellende gedachte. Ik weet nu wat goed voor me is en wat ik beter kan vermijden. Maar ik ontkom er soms niet aan om uit de bocht te vliegen en precies die dingen te doen (eten) die niet goed voor me zijn.

Mijn lichaam laat dat direct heel fijntjes weten door pijntjes en brandend maagzuur en stijve gewrichten. Wat heerlijk dat ik nu pas op de plaats kan maken. Door één of meer dagen mungbonen met groente te eten kan ik mezelf weer detoxen.

Bedankt Annelies voor de plezierige, online begeleiding, de bemoedigende woorden en het inzicht waardoor ik mijzelf en mijn lichaam nog beter leerde kennen. Ik kan niet anders dan iedereen aanraden om dit traject met Annelies in te gaan!

Ayurvedische 3-daagse detox + vervolgtraject

Jill:

Ontzettend fijn dat je kunt beginnen met kleine dagelijkse veranderingen om beter voor jezelf te zorgen. Doordat je meer inzicht in jezelf en je voeding krijgt, maak ik nu keuzes die me beter passen. Ontzettend warme en persoonlijke manier om met Annelies op onderzoek uit te gaan!

Ayurvedisch coachingstraject

Marjorie:

Met veel persoonlijke aandacht en tijd, en met voelbare liefde voor haar vak, heeft Annelies mij begeleid in het Ayurvedisch voedings en leefstijl traject. Ik heb er veel van opgestoken, voornamelijk wat betreft het bewuster in contact staan met je lichaam en geest: wat heb ik nu wel (of juist niet) nodig? Brandt mijn vuurtje nu te zacht of juist te hard? Hoe kom ik in balans? Met daarbij veel praktische tips. Bij iedere sessie werd uitgebreid geevalueerd hoe het gegaan was. Erg professioneel, geen detail vergeten, een traject op maat wat ook 'onderweg' kon worden bijgesteld naar mijn behoefte en kunnen. Annelies was daarnaast ook een heel fijn luisterend oor, in een wat lastigere periode. Heel hartelijk dank lieve Annelies!

Ayurvedische 3-daagse detox

Suus:

What a journey! Vol goede moed begonnen aan de 3-daagse detox. Op dag 1 ging mijn lijf compleet van slag. Annelies wist met al haar kennis en liefdevolle aanpak mij door die dag heen te coachen, zodat ik de volgende twee dagen mijn eigen persoonlijke detox aan kon gaan. Het vertrouwen wat Annelies mij gaf zorgde voor vertrouwen in mezelf dat ik dit op mijn eigen manier kon doen. En met succes, ik heb bijzonder veel over mijn lichaam mogen leren in deze korte tijd.
Dank!

Ayurvedische 3-daagse detox

Karin:

Het was een heel bijzondere detox. Zoveel meer dan sapjes online bestellen en het allemaal zelf doen. Dit zal wellicht ook een mooie manier zijn. Voor mij vond ik de persoonlijke begeleiding elke dag erg prettig. Met daarbij nog de informatie wat ayurveda eigenlijk inhoud. Annelies is hierin echt een super goede begeleiding en een hele lieve persoonlijkheid waar ik me prima op mijn gemak voelde en zo ook de andere dames. Heel fijn om hieraan hebben deelgenomen. Voor herhaling vatbaar.
Dankjewel Annelies en de andere dames van de detox.

.


.

Ayurvedisch coachingstraject

Monique v. B.

Na een ongeval waarbij ik hersenletsel opliep, raakte mijn systeem totaal ontregeld. In korte tijd viel ik 10 kg af en woog ik nog 42 kg. Ik verdroeg nul komma nul voeding en voedsel werd niet meer door mijn spijsverteringsstelsel opgenomen. Gepaard gaande met overmatige hitte, reageerde ik allergisch op allerlei voeding. Intuïtief bleef Ayurvedische voeding maar door mijn hoofd ploppen. En met het laatste restje energie dat ik nog had, ging ik op zoek naar support. Toen ik de website van Annelies tegenkwam, straalde de zacht rose groene lotusbloem in de header me liefdevol toe. Voor mij blijkt later, een waarachtig passend beeld voor de eigenaresse van deze praktijk.

Wat mij er in deze tijd doorheen heeft geloodst is het korte lijntje dat Annelies bood. Daar waar ik bij andere in de wacht werd gezet, of als een van de vele werd gezien, was dit hier niet aan de orde. Ze was er voor me! Door haar empathie, zuiverheid, liefdevolle zorg, en kennis heb ik me gesteund gevoeld. Zowel fysiek, mentaal als spiritueel.

Ik ben dankbaar. Ervaren en voelen welke voeding passend en helend is voor jouw lichaam, is enorm waardevol en mijn inziens a live changing investering. Ondertussen is mijn overprikkeld systeem in rustiger vaarwater gekomen en bouw ik stapsgewijs op. Lieve Annelies, in snel tempo even samen de diepte ingegaan en bij de kern gekomen. Ik kan volmondig zeggen: ik hou van je en hoop dat jij nog heel veel mensen mag begeleiden.
Ik vind je een Topper x

Ayurvedische 3-daagse detox

Harrie:

Op het Natuurlijk Gezond Festival bij de Thee- en Pluktuin van de Zevende Hemel in Grashoek, kwam ik Annelies tegen. De regen viel met bakken uit de hemel en diep weggedoken onder een paraplu liep ik langs de verschillende stands over het terrein. Op enig moment liep ik langs een stand die mijn aandacht trok vanwege de enthousiaste blik en de big smile van de vrouw die in de stand stond. We raakten in gesprek en met veel liefde en passie vertelde Annelies haar verhaal over Ayurveda, over Ghee en de 3 daagse Ayurvedische detox. Ik nam een folder mee en wandelde verder. Het verhaal van de detox bleef de dagen na het festival door mijn hoofd spoken. Ik wilde altijd al eens een detox doen en het enthousiasme en het verhaal van Annelies voelde heel goed. Ik besloot om mij voor de driedaagse op te geven. Kort na mijn aanmeldingsmail kreeg ik direct al een mail terug met daarin het programma, de boodschappenlijst en de recepten. De avond voor aanvang van de detox maakte ik middels een online meeting, kennis met de overige deelnemer en kregen we van Annelies wat meer achtergrond informatie. Het voelde heel erg goed en de volgende dag ben ik begonnen. De maaltijden zijn niet moeilijk te bereiden en ze smaken ook nog eens heerlijk. Na iedere dag werd er middels een online meeting even stilgestaan bij de ervaringen van de deelnemers en kregen we van Annelies weer wat tips en trucs en wat Ayurvedische kennis bijgespijkerd.
Na de detox voelde ik mij een stuk energieker, helderder en was ik 4 kilo kwijtgeraakt. Mijn zintuigen staan weer wagenwijd open en ik zit een stuk lekkerder in mijn vel.
Annelies, dankjewel voor de fijne, liefdevolle en kundige begeleiding.

Ayurvedisch coachingstraject

Gerry:

Met spijsverteringsklachten klopte ik bij Annelies aan.
Na een uitgebreide intake stelde zij een Ayurvedisch behandelplan op. Het voedings- en leefstijlplan is vooral heel praktisch zodat je direct aan de slag kunt.
Ik weet nu wat het beste bij mij past voor een goede spijsvertering.
Annelies is een professionele, warme persoonlijkheid die je heel goed kan stimuleren. Een echte aanrader!

Massage

Marion:

Sinds ik de eerste keer bij Annelies bent geweest voor een massage, ga ik eigenlijk nooit meer ergens anders heen. Zij geeft zo intens zacht en liefdevol deze massage dat ik heel diep kan ontspannen.
Ik blijf maar zakken.
Terug in mijn lichaam.
Echt heerlijk.

Ayurvedische 3-daagse detox

Neeltje:
Het is fijn om tijdens de 3-daagse detox extra bewust met je lijf en gezondheid bezig te zijn.

Even terug naar de basis. 
Annelies begeleidt daarbij op aandachtsvolle, zachte en informatieve manier.

Ayurvedische 3-daagse detox + vervolg traject

Elenore:

Lieve Annelies, naar aanleiding van een heerlijke lunch bij jou en de 3 daagde detox heb ik me aangemeld voor een coachingstraject.
Ik heb al jaren last van PMS waar ik al veel aan heb proberen te doen (en veel mensen hiervoor in de arm heb genomen). Ik heb me veel verdiept in voeding een leefstijl maar leven vanuit Ayurvedische principes kende ik nog niet.
Wat heb ik van jou veel nieuwe inzichten mogen leren betreft voeding! En niet alleen voeding maar ook de manier van leven. Ik heb geleerd dat ayurveda een prachtige manier van leven is met respect voor mens, je eigen lichaam en mind, dier en natuur.
Mijn klachten gaan op en af maar zijn zeker afhankelijk van het feit hoe goed ik voor mezelf zorg :)
Dankjewel Annelies, voor het geven van veel wijsheden en inzichten op een zachte en liefdevolle manier!

Ayurvedisch coachingstraject

Nelleke:

Annelies is een cadeautje. Als vakvrouw en als mens. Op de eerste plaats ben ik blij dat ze op mijn pad gekomen is. Gewoon, omdat ze zo een fijn mens is. Als bonus weet ze enorm veel over ons (spijsverterings)systeem, wat niet alleen bestaat uit onze maag en darmen, en vele verschillende klachten en kwalen. Ze leert je wat voeding is voor je hele zijn. Letterlijke en figuurlijke voeding. Alles en altijd met een enorme dosis liefde en respect met ruimte om te spelen en ontdekken. Bij Annelies voel je jezelf welkom en thuis. Ze is een ayurvedisch kenniskanon, liefdevol, bloedeerlijk, recht door zee. Ontzettend grappig, een wandelend het-water-loopt-je-in-de-mond-receptenboek, een waanzinnige masseuse (echt wauw). Ze is respectvol, geduldig, een spiegel, inlevend, invoelend, zacht en krachtig. Dankjewel lieve Annelies. De wereld is oprecht mooier met jou.

.

.

Laat hier je eigen recensie over Annelies Lammers achter 

 
 


De lotusbloem laat mij zien dat we in staat zijn om vanuit acceptatie van ons verleden, hoe donker dit ook geweest is, naar het licht te groeien en voluit te leven.


Annelies Lammers

Adres Distelstraat 25
5643 HV Eindhoven

E-mail info@annelieslammers.nl

Telefoonnummer 0612807578

KVK-nummer 83186077

BTW-ID nummer NL003298647B70

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren