Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Uitnodiging 29 mei Ayurveda en Klank

KOM HET BELEVEN OP 29 MEI

Een gezellig, prikkelend, informatief en helend samenzijn vol handvatten, met heerlijk geurende kruiden, een tongstrelende lunch waarna je mee wordt genomen op een innerlijke reis met verschillende ontspannende klanken. 

ZET JE ZINTUIGEN AAN EN GENIET MET HEEL JE ZIJN

Ayurveda, is dit voor jou een vage term en lijkt het alsof iedereen het er over heeft? Ayurvedisch voeding- en leefstijlcoach Annelies vertelt op een laagdrempelige manier over de basisbeginselen van Ayurveda en wat je thuis kunt doen om je gezondheid te ondersteunen. Denk hierbij aan het gebruik van kruiden, maar ook dagelijkse gewoonten, waardoor bijv. menstruatieklachten en spijsverteringsproblemen afnemen.

Je proeft Ayurveda deze middag in de praktijk tijdens een voedzame, biologische en vegetarische lunch. Een ware sensatie voor je zintuigen, die ook nog eens bijdraagt aan jouw gezondheid!

Hierna nodigt Anisa je uit voor de totale ontspanning: een klankconcert met de helende, kalmerende en zuiverende klanken van therapeutische klankschalen en andere instrumenten. De werking van deze klanken berust op resonantie. Via horen en voelen resoneren lichaamscellen mee met de klanktrillingen. Dit leidt tot een diepe meditatieve staat, je maakt verbinding met je lijf, je zelf genezend vermogen wordt gestimuleerd en de energie gaat weer stromen. Je maakt jouw innerlijke reis terwijl er integratie plaats vindt van alles wat je tijdens deze mooie dag hebt mogen beleven! 

PRAKTISCH

  • Datum: zondag 29 mei 2022
  • Tijdstip: 10.00-14.15u
  • Locatie: In de Sigarenfabriek, Meerstraat 8, Valkenswaard
  • Jouw bijdrage: €90 (vooraf te voldoen)
  • Meer informatie over het mooie werk van Anisa: http://inbloombyanisa.nl 
 


De lotusbloem laat mij zien dat we in staat zijn om vanuit acceptatie van ons verleden, hoe donker dit ook geweest is, naar het licht te groeien en voluit te leven.


Annelies Lammers

Adres Distelstraat 25
5643 HV Eindhoven

E-mail info@annelieslammers.nl

Telefoonnummer 0612807578

KVK-nummer 83186077

BTW-ID nummer NL003298647B70

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren