Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Ayurvedisch voeding en leefstijl coaching

Herken je dit…

 • Dat iedere maand rondom je menstruatie je onderrug weer pijn  begint te doen of voel je juist die buikkrampen weer opspelen, waardoor je weer aan de gang gaat met pijnstillers, warme kruiken en schietgebedjes? Je kunt helaas niet de kwaliteit leveren die je wilt omdat je pijn hebt.
 • Dat je niet iedere dag naar de wc kunt gaan en veel lucht in je darmen hebt? Dit zorgt voor een opgeblazen en onprettig gevoel. Soms moet je per ongeluk een windje laten...
 • Dat je iedere nacht een paar keer wakker wordt, dat je soms zelfs uren wakker ligt en dat je ligt te tobben over de voorgaande dag en de volgende dag al aan het voorbereiden bent?
 • Dat je wat ongemakken begint te ervaren in je lichaam omdat je een paar kilo bent aangekomen sinds de kinderen er zijn? Je gewrichten beginnen hierdoor op te spelen en je voelt je gewoon te zwaar. En ook dat leuke zomerjurkje past niet meer.

 

Hoe zou het voor je zijn als…

 • Je zonder pijnstilling en andere noodoplossingen gewoon je werk en andere activiteiten kunt doen tijdens je menstruatie?
 • Je iedere dag naar de wc kunt gaan waardoor je je energieker voelt en zorgeloos op pad kunt?
 • Je 's nachts goed kunt doorslapen en uitgerust wakker wordt om aan de dag te beginnen?
 • Je een paar kilo bent afgevallen en net zoveel energie hebt als jouw kinderen? Je knieen zijn niet meer belast en dat jurkje past gelukkig ook weer!

Dat is mogelijk als je...

Je aanmeldt voor een Ayurvedisch voedings- en leefstijl traject. Het traject bestaat uit een intake consult van 90 minuten, gevolgd door vier follow up sessies van 30 minuten. 
Je ontvangt van mij een praktisch uitvoerbaar Ayurvedisch behandelplan om direct mee aan de slag te gaan. Gedurende het traject hebben we iedere twee weken contact. Dan bespreken we hoe het gaat en waar aanpassingen nodig zijn, zodat jij hiermee verder kunt.

Aan het eind van dit traject ga jij naar huis met...

 • Talloze concrete tips en tricks om je klachten verder aan te pakken en blijvend te verlichten.
 • Kennis, inzichten en recepten over voeding die jou gezondheid ondersteunt, zodat je hier altijd op kunt terugvallen. 
 • Grip op jouw klachten.
 • Eigenhandig invloed uitoefenen op jouw gezondheid.

Jouw investering

Jouw investering bedraagt €295 voor het gehele traject.*

Is jouw inkomen niet toereikend, maar ben je gemotiveerd om aan je gezondheid te werken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

*Ik bied geen losse sessies aan. De betaling vindt plaats voordat je jouw Ayurvedisch behandelplan ontvangt.

Ja dit wil ik

Bonus

Volg je het Ayurvedisch traject en wil je een heerlijke ontspanningsmassage ontvangen? Dan betaal je eenmalig slechts €40,- in plaats van €55,-

Wat anderen zeggen:

Door Lenny:
Mijn menstruatie was al vanaf mijn tienerjaren problematisch. Vroeg gestart met de pil en het was gebruikelijk dat er minimaal een strip en vaak een heel pakje paracetamol nodig waren om me enigzins “normaal” door de menstruatie te loodsen. De pil ben ik na een jaar of 10 mee gestopt omdat ik me daar minder comfortabel bij voelde om allerlei redenen echter de klachten bleven.
Na de intake met Annelies allerlei (kleine) praktische tips gekregen van vrouw tot vrouw en passend bij mijn ayurvedisch energietype in een tweede gesprek en een uitgeschreven behandelplan als naslagwerk. Enigszins sceptisch gestart met de aanpassingen, want na 20 jaar zal het toch niet zo makkelijk tot resultaat kunnen leiden? Echter niets is minder waar, inmiddels een aantal cyclussen verder en ik ben klachtenvrij.

Door Suus:
What a journey! Vol goede moed begonnen aan de 3-daagse detox. Op dag 1 ging mijn lijf compleet van slag. Annelies wist met al haar kennis en liefdevolle aanpak mij door die dag heen te coachen, zodat ik de volgende twee dagen mijn eigen persoonlijke detox aan kon gaan. Het vertrouwen wat Annelies mij gaf zorgde voor vertrouwen in mezelf dat ik dit op mijn eigen manier kon doen. En met succes, ik heb bijzonder veel over mijn lichaam mogen leren in deze korte tijd. Dank!

Door Etmay:
Bij toeval kwam ik met Annelies in gesprek over mijn 'worsteling' rondom gewicht, voeding, overgang, slaap enz. en Annelies vertelde met veel enthousiame over o.a. haar studie in de Ayurveda en haar praktijk.
Dat was een geluk! Want zo ben ik vervolgens bij haar op consult gegaan. In heel ontspannen sfeer neemt zij uitgebreid je huidige klachten en leven samen met je door. Zij maakt hierbij de materie en de aanpassingen die (voor jou) nodig of bruikbaar zijn heel begrijpelijk en toegankelijk. En met haar plan van aanpak gaf zij mij een fijne en werkbare manier om enkele zaken aan te passen in mijn voeding en leefstijl. Ik merkte vrij snel dat deze aanpassingen inderdaad werken en mij overall goed doen! Reden voor mij dan ook om hiermee door te gaan.
Eigenlijk voelde ik me bij Annelies meteen in goede handen, om met vertrouwen dit traject aan te gaan en nu voort te zetten. Dus dankjewel Annelies!

Door Chiara:
Annelies heeft mij enorm geholpen met mijn chronische vermoeidheid en een oncomfortabel gevoel na het eten. Door verschillende recepten, tips en aanbevelingen merkte ik al binnen 2 weken enorm veel verschil. Ik kan haar hulp absoluut aanraden.

Door Beatrijs:
Wat was het fijn om aan het programme 3-daagse detox mee te doen. Annelies heeft veel kennis om dit programma op begrijpelijke wijze te presenteren en alle deelnemers te enthousiasmeren. Zij gaf mij veel vertrouwen en aanmoediging om mijn welzijn hiermee een boost te geven. Drie dagen is een overzichtelijke periode om een detox te houden en de ayurvedische recepten zijn lekker en niet ingewikkeld om te maken. Heel fijn dat we de gelegenheid kregen om onze ervaringen uit te wisselen met daarbij de begripvolle en sympathieke input van Annelies!

Door Lisbeth:
Een beetje sceptisch begon ik aan de driedaagse detox want ik heb al zo lang last van overgangsklachten, dat een beetje mungbonen en een paar dagen anders eten en drinken, toch niet het verschil konden maken? Het bleek zo simpel te zijn. Annelies en de andere deelnemers steunen je elke avond tijdens de detox. Ik vond het niet zó makkelijk om het vol te houden (droomde wel eens van een boterham met kaas) maar drie dagen is een overzichtelijke periode om niet van de wagen te vallen. Annelies geeft je ook veel uitleg over de verschillende types constituties die er zijn en welk eten daar het best bij past - of net niet. Ik heb een aantal dingen in mijn dagelijkse routine overgenomen en voel me er beter en fitter bij.

Door Ilona G.:
Ayurveda was voor mij niet volledig nieuw, echter had ik het nog nooit in mijn levensstijl opgenomen. Tot de detox 3-daagse in de herfst van 2021. De informatie die ik ontving van Annelies over de beginselen/essentie van Ayurveda, de detox recepten en het online samenkomen met de 'groep' brachten me veel inspiratie! De eerste dag was zwaar!! De tweede dag licht en de derde ook, ik voelde dat ik gevoed werd, ik voelde mijn energie, ik voelde wat Annelies me had verteld wat de detox zou brengen. Dit wil ik altijd, besloot ik.
Ik ging echt voor meer balans in mijn energie (pitta vuurtje) zeker in verband met de vrouwelijke cyclus. Annelies heeft me tijdens het consult en de telefonische begeleiding 'gehoord' en voorzien van de tips en begeleiding die ik nodig heb. Je doet het zelf en toch ook samen. Samen werken aan je doel. Annelies is voor mij iemand die er 'is' en 'staat' en dat heb ik nodig, dan komt informatie bij me aan en voel ik me veilig alles te bespreken en te vragen.
Sindsdien heb ik mijn leefstijl en eetpatroon getweaked en ken ik mezelf beter, zodat mijn pitta-vuurtje heerlijk knappert en mijn energie daardoor echt in balans aanvoelt. Magisch! Dank.

Door Jessie:
Ik had al eerder een Ayurvedische leefstijl, maar na twee zwangerschappen en een pandemie was mijn kennis weggezakt en zag ik niet goed meer hoe ik Ayurveda in mijn dagelijkse, hectische leven zou kunnen toepassen. Ik at eigenlijk nog steeds zoals ik at tijdens mijn zwangerschappen: veel te zwaar, met problemen met mijn spijsvertering en moeheid tot gevolg. Annelies heeft mij geholpen om mij weer op het voor mij zo logische pad van de Ayurveda te brengen. Ik ben begonnen met een detox, die - door de manier waarop Annelies daar vorm aan geeft - zowel een lichamelijke als emotionele reset was. Van daaruit heeft ze me geholpen bepaalde dingen wel of juist niet te eten en mijn (spijsverterings)vuurtje weer te laten branden. Ik voel me energieker en zit letterlijk lekkerder in mijn vel. Daardoor heb ik ook meer levensenergie om andere gebieden in mijn leven aan te pakken. Zelfs in huis heb ik opgeruimd, klussen afgerond etcetra. Dus weet waar je aan begint, want je wordt echt een betere versie van jezelf als je een traject volgt bij Annelies ;-)

Door Jill:
Ontzettend fijn dat je kunt beginnen met kleine dagelijkse veranderingen om beter voor jezelf te zorgen. Doordat je meer inzicht in jezelf en je voeding krijgt, maak ik nu keuzes die me beter passen. Ontzettend warme en persoonlijke manier om met Annelies op onderzoek uit te gaan!

Door Marjorie:
Met veel persoonlijke aandacht en tijd, en met voelbare liefde voor haar vak, heeft Annelies mij begeleid in het Ayurvedisch voedings en leefstijl traject. Ik heb er veel van opgestoken, voornamelijk wat betreft het bewuster in contact staan met je lichaam en geest: wat heb ik nu wel (of juist niet) nodig? Brandt mijn vuurtje nu te zacht of juist te hard? Hoe kom ik in balans? Met daarbij veel praktische tips. Bij iedere sessie werd uitgebreid geevalueerd hoe het gegaan was. Erg professioneel, geen detail vergeten, een traject op maat wat ook 'onderweg' kon worden bijgesteld naar mijn behoefte en kunnen. Annelies was daarnaast ook een heel fijn luisterend oor, in een wat lastigere periode. Heel hartelijk dank lieve Annelies!

 
 

Ayurvedisch voeding en leefstijl coaching

Lees verder

 

Ontspanningsmassage

Lees verder

 
 


De lotusbloem laat mij zien dat we in staat zijn om vanuit acceptatie van ons verleden, hoe donker dit ook geweest is, naar het licht te groeien en voluit te leven.


Annelies Lammers

Adres Distelstraat 25
5643 HV Eindhoven

E-mail info@annelieslammers.nl

Telefoonnummer 0612807578

KVK-nummer 83186077

BTW-ID nummer NL003298647B70

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren